Haal het maximale uit je website!

Pin foto

Over ons

Vanaf 2001 zijn wij actief binnen de e-commerce en online marketing. We hebben hierdoor ruime ervaring opgedaan met lokale – en diverse internationale meertalige webshops. Onze ervaringen en successen hebben in 2019 geleid tot de oprichting online marketing bureau SEO vrienden; een bureau dat gespecialiseerd is in professionele zoekmachineoptimalisatie voor elke ondernemer.

Met onze achtergrond in zowel B2B als B2C webshops zijn we erop gericht je te ondersteunen bij het behalen van jouw online ambities. Het is onze missie om de wereld van SEO en SEA toegankelijk en begrijpelijk te maken.

We zijn enorm gedreven om jouw website/webshop online te laten groeien en samen jouw de beoogde doelstellingen te bereiken. We richten ons op het leveren van de hoogste kwaliteit, maar houden de verwachtingen altijd realistisch.

Heb je specifieke online doelen? Functioneert jouw website naar wens? Zijn er verbeterpunten? En hoe is het gesteld met je online zichtbaarheid? Wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek om te verkennen hoe we jouw website niet alleen zichtbaarder maar ook winstgevender kunnen maken.

Ons team

Jesse

SEO & SEA Specialist / Partner

Wat doe jij met je vrienden?
“Ik voetbal met een aantal vrienden, mijn vader én broertje in hetzelfde team bij het Zaans Oranje (ZCFC). Wie kan dat nou zeggen…”

Max

SEO specialist & webdeveloper

Wat doe jij met je vrienden?
“In de zomer ben ik het liefst samen met mijn vrienden op één van de vele festivals van Nederland te vinden. Ook ga ik graag met ze naar de gym. “

Jelle

Google Ads specialist

Wat doe jij met je vrienden?
We gaan regelmatig touren op de motor, uiteten en zorgen ervoor dat we jaarlijks meerdere leuke uitjes naar het buitenland hebben. Genieten!”

Damian

SEO SPECIALIST

Wat doe jij met je vrienden?
“Ik drink graag een drankje en ga graag uit eten met mijn vrienden. Ik de zomer zijn wij veel aan het varen en gaan we naar verschillende festivals.”

Corentin

Google Ads Expert Frankrijk

Wat doe jij met je vrienden?
“Met mijn Franse vrienden kijken we de wedstrijden van onze favoriete voetbalclub Olympique Lyon en gaan we regelmatig op stap.”

Sven

Google Ads Specialist Duitsland

Wat doe jij met je vrienden?
“We gaan regelmatig boulderen en praten over alles wat er in ons leven speelt. In de zomer barbecueën we samen als de zon schijnt. ”

Hayo

Marketing Automation Specialist

Wat doe jij met je vrienden?
“We spelen regelmatig een spelletje samen en houden allemaal van specialbier. Ook gaan we vaak naar concerten en festivals.”

Suus

Logistics

Wat doe jij met je vrienden?
“Ik graag naar concerten en festivals met mijn vrienden. Daarnaast gaan we weekendjes weg en drinken we een drankje samen. “

Nicola

Google Ads Specialist Italië

Wat doe jij met je vrienden?
“Ik bezoek met mijn vrienden graag nieuwe steden en leuke plekjes om Nederland te ontdekken. En we eten graag samen.”

Huib

Online Marketing Adviseur / Partner

Wat doe jij met je vrienden?
“We bezoeken regelmatig leuke concerten, bijvoorbeeld in Paradiso of de Ziggo Dome. Daarnaast reis ik graag met vrienden.”

Rene

Conversie-Marketing Adviseur / Partner

Wat doe jij met je vrienden?
“Ik praat met ze, tennis met ze en ga regelmatig met ze naar voetbalwedstrijden, vaak in combinatie met een hapje eten.”

Ruud

Senior developer

Wat doe jij met je vrienden?
“Met mijn vrienden bekijk ik, of soms bezoek ik, Formule 1 wedstrijden. Verder wandel ik met mijn blaffende vrienden graag over het strand.”

Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk onze
vacatures

Wat doe jij met je vrienden?
Ben jij gedreven, dag en nacht met online marketing bezig en vind je werken met websites vooral leuk?

Bekijk dan snel onze vacaturepagina!