Waar kunnen
we je mee
helpen?

Onze Diensten

SEO vrienden biedt een breed pakket aan specialistische diensten om jouw online marketingstrategie te ondersteunen en te versterken.

SEO vrienden is onder andere gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, waardoor jouw website beter vindbaar wordt in Google. Dit wordt aangevuld met doelgerichte advertentiestrategieën die je online zichtbaarheid verder vergroten. SEO vrienden ontwikkelt, migreert, onderhoudt en optimaliseert ook websites, inclusief domeinregistratie, hosting, e-maildiensten en zorgt dat jouw data correct wordt geanalyseerd via Google Analytics.

Onze kennis en vaardigheden in het optimaliseren van conversies en het opzetten van nationale of internationale campagnes helpen jou om potentiële klanten te bereiken en effectief en functioneel te communiceren.

Door een samenwerking aan te gaan met SEO vrienden verbeter je de zichtbaarheid van je bedrijf op het internet en verhoog je ook je algehele bedrijfsresultaten.

Zoekmachine
optimalisatie (SEO)

Zoek je een expert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie? Goed vindbaar zijn online is cruciaal om potentiële klanten te bereiken. Zoekmachines tonen betaalde en organische zoekresultaten. SEO richt zich op het verbeteren van die organische resultaten. 

Zoekmachine
adverteren (SEA)

Zoek je als ondernemer snel resultaat? Dat is mogelijk!

Voor snel resultaat adviseren wij Google Ads aan. Je adverteert hiermee doelgericht online met relevante zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt.

Websites & webshops bouwen

Zoek je ondersteuning bij het opzetten van een nieuwe website of webshop? Ook als je nog geen domeinnaam of serverruimte hebt, biedt SEO Vrienden de oplossing. We verzorgen alles voor je nieuwe website, van begin tot eind, allemaal onder één dak.

Hosting, domein en
e-mail registratie

Wil je een website bouwen en een domein registreren? Zoek je een betrouwbare host voor je website of heb je een professioneel e-mailadres nodig? Bij SEO vrienden regelen we dit allemaal. We beheren onze eigen servers, bieden schaalbare hosting en betrouwbare e-mailoplossingen aan.

Google Analytics
migratie

Google Analytics 4 is de nieuwste versie van Google Analytics, Google Universal Analytics (UA) zal binnenkort niet meer te gebruiken zijn. Alle gebruikers moeten dan overstappen op Google Analytics 4.

Conversie
optimalisatie

Je website of webshop trekt voldoende bezoekers, maar het leidt niet tot het aantal gewenste aanvragen of verkopen. Dit is een bekend en veelvoorkomend probleem.
Het is tijd voor conversie optimalisatie.

Internationale online marketing campagnes

Ben je van plan je producten of diensten buiten Nederland aan te bieden? Overweeg dan een internationale campagne. Klanten aanspreken in hun eigen moedertaal levert de beste resultaten op.

Webshops &
E-commerce

We staan klaar om je online zichtbaarheid te verbeteren en je te helpen een breder publiek te bereiken. Voor webshops begrijpen we dat succes niet alleen afhangt van het aantrekken van bezoekers, maar vooral van het converteren van bezoekers naar loyale klanten.

Linkbuilding uitbesteden

Als je linkbuilding uitbesteedt aan SEO Vrienden, kies je voor experts. Met onze 20 jaar ervaring als SEO specialisten kennen we de ins en outs van effectieve strategieën. Wij zeggen dan ook met zekerheid: wij zijn de linkbuilding specialist die je zoekt. Onze aanpak heeft ons een eigen domeinautoriteit van 50+ opgeleverd.