De online marketing blog

pexels-mike-bird-145683
Afgelopen jaar is er weer een hoop gebeurt binnen het Linkbuilding landschap. Traditiegetrouw geven wij jou vast alle benodigde tips, tricks, voorbeelden en strategieën, zodat jij helemaal Linkbuilding proof bent voor 2023. In deze blog duiken we de diepte in met onderwerpen als: Backlinks, Domain Authority, Page Authority, Citation Flow, Trust Flow en nog veel meer. Daarnaast delen we een aantal handige linkbuilding strategieën voor 2023.
Google Gemini de nieuwe concurrent van ChatGPT - SEO vrienden
Google Gemini is het nieuwe kunstmatige intelligentie systeem van Google. In deze blog lees je alles over Gemini. De nieuwe concurrent van ChatGPT.
In dit blogartikel zullen we bespreken waarom Google deze migratie aanbeveelt en wat de voordelen zijn van Google Analytics 4. Daarnaast zullen we ingaan op de vragen die veel gesteld zijn aan SEO vrienden over de migratie en hoe wij je kunnen ondersteunen bij het migratieproces.
pexels-pixabay-40185
Er staat weer een hele belangrijke update om de hoek voor Google Ads. Tussen juli en september 2022 worden alle Smart Shopping campagnes in Google Ads automatisch geüpgraded naar het nieuwe 'Performance Max.' Tussen augustus en september worden alle Lokale campagnes automatisch geüpgraded naar Performance Max. Het is voor jou als adverteerder dus heel belangrijk dat je goed voorbereidt bent op deze update. Om jou goed voor te bereiden, heeft de redactie van SEO vrienden dit handige artikel samengesteld.
pexels-pixabay-270360
Technische SEO is tegenwoordig niet meer weg te denken uit een goede SEO strategie. Helaas is dit voor sommige nog een vrij lastig onderwerp binnen de wereld van online marketing. Om jouw op weg te helpen op het gebied van Technische SEO, heeft SEO vrienden 4 tips op een rijtje gezet voor ongekend organisch succes!
vanaf 30 juni 2022 stopt Google met het ondersteunen van uitgebreide tekstadvertenties (beter bekend als ETA’s) in Google Ads. Helaas komen hier voor veel adverteerders de benodigde vragen bij kijken. Om jouw op weg te helpen met de overstap van uitgebreide tekstadvertenties naar responsieve zoekadvertenties, heeft SEO vrienden dit artikel geschreven.