De online marketing blog

Online marketing, ook bekend als digitale marketing, is de kunst en wetenschap van het promoten van producten, diensten en merken via digitale kanalen. Deze vorm van marketing heeft zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld, parallel aan de vooruitgang in technologie en internetgebruik.
Digitale Marketing versus Traditionele Marketing
In de dynamische wereld van bedrijfspromotie staan marketeers voor een fundamentele keuze: zich wenden tot de beproefde methoden van traditionele marketing of de digitale route inslaan om de moderne consument te bereiken. Deze keuze is niet zwart-wit; het is eerder een besluit dat zorgvuldige overweging vereist van de unieke behoeften en doelstellingen van een merk, alsmede een diepgaand begrip van het doelpubliek.
In de wereld van digitale marketing worden termen zoals “remarketing” en “retargeting” vaak door elkaar gebruikt. Hoewel ze sterk op elkaar lijken en beide gericht zijn op het benaderen van potentiële klanten die eerder interactie hebben gehad met je merk, zijn er fundamentele verschillen tussen deze twee strategieën.
pexels-mike-bird-145683
Afgelopen jaar is er weer een hoop gebeurt binnen het Linkbuilding landschap. Traditiegetrouw geven wij jou vast alle benodigde tips, tricks, voorbeelden en strategieën, zodat jij helemaal Linkbuilding proof bent voor 2023. In deze blog duiken we de diepte in met onderwerpen als: Backlinks, Domain Authority, Page Authority, Citation Flow, Trust Flow en nog veel meer. Daarnaast delen we een aantal handige linkbuilding strategieën voor 2023.
Google Gemini de nieuwe concurrent van ChatGPT - SEO vrienden
Google Gemini is het nieuwe kunstmatige intelligentie systeem van Google. In deze blog lees je alles over Gemini. De nieuwe concurrent van ChatGPT.
In dit blogartikel zullen we bespreken waarom Google deze migratie aanbeveelt en wat de voordelen zijn van Google Analytics 4. Daarnaast zullen we ingaan op de vragen die veel gesteld zijn aan SEO vrienden over de migratie en hoe wij je kunnen ondersteunen bij het migratieproces.