Website bouwen

Meer informatie over Website bouwen?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Nieuwe website laten bouwen?

SEO vrienden biedt ondernemers een complete service voor het ontwikkelen van een nieuwe website of webshop. Heb je nog geen domeinnaam geregistreerd of serverruimte / hosting geregeld? Ook daarvoor ben je bij SEO vrienden op het juiste adres. Wij regelen alles voor je van A tot Z. Alles onder één dak.

Met een portfolio en referenties van succesvolle websites en webshops hebben wij de expertise in huis om jou van het juiste advies te voorzien. Ons proces start met een intakegesprek om jouw specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Daarna gaan we aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe, unieke website of webshop. Als je al beschikt over content zoals teksten en foto’s, kun je die bij ons aanleveren. Zo niet, dan helpen we je graag bij het creëren hiervan.

Na de lancering van je website bieden we ook onderhoudsdiensten aan, wat je kunt zien als een periodieke controle om alles up-to-date en veilig te houden. En als je je bezoekersaantallen wilt verhogen, ondersteunen we je graag met zoekmachine optimalisatie (SEO) en Google Ads.

Veelgestelde vragen over: Websites bouwen

De kosten variëren sterk en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het ontwerp, benodigde functionaliteiten en het aantal pagina’s. Of je al een huisstijl, teksten en afbeeldingen hebt, speelt ook een rol. Als je een bestaande website wilt vernieuwen, is dat bij ons ook mogelijk.

Bij SEO vrienden specialiseren we ons voornamelijk in maatwerkwebsites. Dit betekent dat we websites bouwen die volledig aansluiten bij jouw specifieke wensen en behoeften. Wil je meer weten over de mogelijkheden en jouw specifieke eisen bespreken? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om vrijblijvend met je te praten.”

Lees meer ->

Zeker, hier is een korter en meer direct antwoord op de vraag:

De bouwtijd van een website varieert afhankelijk van de complexiteit en omvang. Voor een gemiddelde website streven we ernaar om deze binnen 6 tot 8 weken live te hebben. We leveren de website eerst op en bespreken dan de definitieve publicatiedatum. Je hebt ook de mogelijkheid om aanpassingen te maken voordat de site live gaat.

Lees meer ->

Wist je trouwens dat we ook domeinregistratie, SEO-hosting en maandelijks websiteonderhoud aanbieden?

Wij bouwen websites doorgaans in WordPress. Daarbij gebruiken we onder andere pagebuilders als Elementor, WPBakery of Divi. Wil je gebruik maken van specifieke plug-ins? Dan denken we graag met je mee.

Lees meer ->

Ja, wij bieden websiteonderhoudsdiensten aan voor zowel WordPress-websites als WooCommerce-webshops. Het actueel houden van je website is van groot belang, vooral voor je positie in Google’s zoekresultaten. Bovendien wil je voorkomen dat klanten en leveranciers op een niet-functionerende website belanden.

Wat houdt ons onderhoud precies in? We zorgen ervoor dat het content management systeem (CMS), de thema’s en de plug-ins regelmatig worden bijgewerkt, en we maken regelmatig back-ups van je website. Maandelijks ontvang je een rapport met een overzicht van de uitgevoerde updates en de beschikbare back-ups. Op deze manier houden we je website probleemloos en up-to-date.

Ja, wij zijn bedreven in het bouwen van webshops. Onze expertise omvat platformen zoals WooCommerce, Magento, Lightspeed en Shopify. Ontstaan vanuit een internationale webshop, beschikken we over uitgebreide ervaring die we graag inzetten om jouw nieuwe webshop te creëren.

Laat ons weten wat je wensen en ideeën zijn voor jouw webshop, of het nu om een nieuw project gaat of een bestaande webshop die een upgrade nodig heeft. We staan voor je klaar om je te helpen.

Lees meer ->

Bij het bouwen van een website of webshop is het essentieel om zowel een domeinnaam als een hostingserver te hebben. Bij SEO vrienden bieden we complete ondersteuning, inclusief domeinregistratie, e-mailpakketten en SEO-geoptimaliseerde hosting. Kort gezegd, we hebben alles wat je nodig hebt onder één dak voor je website of webshop.

Heb je al een specifieke domeinnaam in gedachten, of ben je op zoek naar een one-stop-oplossing? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we helpen je graag bij het controleren van de beschikbaarheid!

Lees meer ->

Onze partners

SEO vrienden - logo Elementor
SEO vrienden - logo WP Bakery
SEO vrienden - logo YOAST
Logo WooCommerce - SEO vrienden
SEO vrienden - logo Wordfence

Meer weten over één van onze diensten?