Referenties

adlay plaate
adlay plaate
09:21 19 Apr 24
Met de hulp van SEO-vrienden hebben we een nieuwe website en google-advertentiecampagnes gemaakt, die voor meer bezoekers en leads zorgen. Naast het leveren van resultaten, bieden ze uitstekende en vriendelijke service.
77 Lubricants BV
77 Lubricants BV
14:13 08 Apr 24
SEO vrienden verzorgt al een aantal jaar de online campagnes etc. voor onze webshop oliewinkel.nlZijn meedenkend, open communicatie en doen wat ze zeggen.
sana design
sana design
12:17 01 Mar 24
Heel blij met de samenwerkingen met SEO vrienden. Jesse heeft er voor gezorgd dat klanten ons eindelijk weten te vinden en de traffic heel erg gestegen is. Dit zien we ook in de omzet terug! Investering zeker waard, want die verdien je snel terug. Ze reageren altijd snel op vragen en geven goeie tips.
R jansen
R jansen
09:52 28 Feb 24
Jesse en zijn team zijn echt veruit de beste Google SEA & SEO specialisten die ik ben tegen gekomen in mijn zoektocht naar een goede partner. Zitten er kort op zijn flexibel en daarbij ook nog eens niet te duur!!
Pit Peel
Pit Peel
16:57 24 Feb 24
Wij zijn super goed geholpen door deze jongens.We hadden een probleem met een aantal technische instellingen in een aantal van onze Lightspeed en Magento websites en binnen no time draaide alles weer zoals het hoorde. Top. Aardige en kundige gasten. En normale prijzen.
Sarah Abraham
Sarah Abraham
14:57 07 Dec 23
Na onze bedrijfsovername was SEO Vrienden inschakelen een van de eerste dingen die we deden en we hebben geen seconde spijt gehad.SEO Vrienden is professioneel, deskundig en gedreven. Jesse en het hele team: bedankt voor de uitstekende service!
Patrick Bos
Patrick Bos
13:59 02 Oct 23
Fijne communicatie! Dit bedrijf is aan te raden voor onder andere uw SEO
Bart Jansen
Bart Jansen
17:06 12 Sep 23
Arie-Jan van Seo-vrienden heeft onze digitale professionaliteit naar het volgende niveau getild. Seo-vrienden is ontzettend klant gericht en we bellen dan ook nooit ongelegen. Ze doen er alles aan om hun plek op de markt op te eisen en dat mag dan ook wel gezegd worden middels deze review. Ga zo door heren!
Fun 4all
Fun 4all
13:51 16 Jun 23
Altijd fijne samenwerking, aanrader!
christel janssen
christel janssen
11:55 09 Jun 23
Voor ons bedrijf AgriFoodMatch heeft SEO vrienden ervoor gezorgd dat we nog beter zichtbaar zijn binnen onze doelgroep. Ondanks de afstand, Noord- Holland - Limburg, heel prettig samengewerkt.
Mirjam Geuze
Mirjam Geuze
07:20 15 Mar 23
SEO vrienden beheert onze website en daar zijn wij erg tevreden over. SEO vrienden reageert snel op vragen en neemt snel actie wanneer dat nodig is. Goede service en zeer klantvriendelijk!
Le Champion
Le Champion
10:04 20 Oct 22
Met dank aan SEO vrienden heeft Le Champion stappen gemaakt in het adverteren op LinkedIn voor de Dam tot Damloop. SEO vrienden komt afspraken na, is betrokken en wil samen de target halen. Dat werkt heel fijn samen! Dank hiervoor!
Linda Bekker
Linda Bekker
20:38 30 Jun 22
Sake Weiland
Sake Weiland
08:12 09 Mar 22
Door SEO vrienden zijn wij als Kralen & linten veel wijs geworden over hoe de webshop optimaal ingericht moet worden om goed gevonden te worden in Google. Waarvoor dank, ook jullie oprechte adviezen zijn erg gewaardeerd. Al met al een fijn bedrijf om zaken mee te doen. Groetnis Sake
Peter Verbaarschot
Peter Verbaarschot
08:53 22 Feb 22
Begin dit jaar overgestapt naar dit online marketingbureau. Werkt fijn, altijd 1 vast aanspreekpunt en duidelijke communicatie. Naast SEO en SEA hebben wij ook onze hosting nu bij deze partij ondergebracht.
Erwin Rodenhuis
Erwin Rodenhuis
12:09 20 Feb 22
Voor mijn bedrijf heeft SEOvrienden een website gebouwd met een beveiligde cursusomgeving en webshop. De website is helemaal geworden zoals ik het voor ogen had: Met een strakke lay-out en een duidelijke indeling. Ik heb de samenwerking met SEO vrienden als positief ervaren. Er werd goed ingespeeld op wensen en vragen en ik kreeg duidelijke terugkoppeling en uitleg. Een goede ervaring dus, bedankt voor jullie inzet!
Peter Verschuren
Peter Verschuren
16:35 09 Feb 22
Helpen ons al enige tijd met de optimalisatie van onze Shopify webshop. Erg tevreden en altijd snelle reacties!
Remco van Eijden
Remco van Eijden
11:56 14 Dec 21
SEO vrienden heeft ons geholpen met de overgang van WordPress naar Lightspeed. De overgang verliep zeer soepel waarbij onze SEO waarden en Google Ads campagnes geen problemen ondervinden. Bedankt!
Kimberly Schievink
Kimberly Schievink
08:18 08 Dec 21
Een no-nonsense marketingbureau met een duidelijke blik gericht op de website beter en succesvol te maken.
hallo di
hallo di
09:48 23 Nov 21
De huidige webshop kon wel een nieuw design gebruiken. SEO vrienden heeft ons geholpen met design en realisatie van een nieuwe Woocommerce webshop.
Herman Boekema
Herman Boekema
13:16 18 Oct 21
Leveren mooie website in WordPress
Frits
Frits
14:04 28 Sep 21
Fijn Online Marketing bureau, werken hard en tegen een eerlijk prijs.
Alex Siderius
Alex Siderius
09:38 27 Sep 21
Fijn marketing bureau. Hebben oog voor detail en komen met eigen ideeen.
Barbara van Dam
Barbara van Dam
09:27 24 Sep 21
Zorgen voor onze maandelijkse zoekmachine marketing. Komt met goede ideeën op eigen initiatief
Hessel de Groot
Hessel de Groot
09:12 24 Sep 21
Uitstekende service en grote kennis van online marketing
Erik Van Cauter
Erik Van Cauter
07:37 23 Sep 21
"Onderhouden maandelijkse onze Google Ads campagne. Erg tevreden over de werkwijze en communicatie"
Suntex
Suntex
08:16 13 Sep 21
Het grootste pluspunt is de snelle en nauwkeurige terug koppeling.Ze denken mee en tonen enorm eigen initiatief. Dat was vóór onze samenwerking met Seo vrienden wel even anders. Wij stonden zelfs erg wantrouwend om met een nieuw bureau in zee te gaan omdat je niet weet hoe serieus zij jouw opdracht vinden. Wij zijn heel erg blij dat we toch de stap hebben genomen. We hebben met Seo vrienden er een betrouwbare en professionele partner bij!
Onze nieuwe website hebben wij door SEO vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega's is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.
Hans-Peter Hartog
Hans-Peter Hartog
06:39 06 Jul 21
Max Vd Linde
Max Vd Linde
12:18 12 Mar 21
Top service! Maken internet marketing super inzichtelijk en zijn erg duidelijk in wat ze allemaal voor je doen en kunnen betekenen. Wordt bijgestaan door Jesse, echt een toffe behulpzame gast!
murat tastan
murat tastan
12:10 17 Dec 20
Ik ben op gesprek geweest en ervaarde ik het heel professioneel.Goede uitleg en geen moielijke worden.
Mark Edens
Mark Edens
16:14 24 Nov 20
Michel Steers
Michel Steers
16:28 21 Sep 20
Aanrader, goede ervaring met SEO website en vermeldingen. Klantvriendelijk, kennis en service is erg hoog. Ik kan dit iedereen aanraden!
Daan van Marsbergen
Daan van Marsbergen
20:17 02 Mar 20
Fijn om met jullie samengewerkt te hebben! Wie weet tot de volgende keer!
Markus Daniëls
Markus Daniëls
15:22 02 Mar 20
Blij met het eindresultaat. Van begin tot eind goed geholpen en er werd voortdurend naar mijn wensen geluisterd. Zeker aan te bevelen!
Laurens Jaspers
Laurens Jaspers
18:56 01 Mar 20
Duidelijk informatie en geweldig geholpen. Jesse weet waar hij het over heeft en kan ik iedereen aanraden!
Reinier Maassen
Reinier Maassen
10:14 19 Feb 20
Prima Online Marketing bureau, persoonlijk en kundig. Goede uitleg wat en hoe ze de campagne opzetten. Een Online Marketing bedrijf wat echt meedenkt!
Stephan Jongsma
Stephan Jongsma
12:13 21 Nov 19
Jesse van SEO Vrienden was uiterst behulpzaam en proffesioneel. SEO Vrienden is aan te raden voor elke webshop om meer traffic te genereren en dus hogere potentiële omzet!
Anouska Corbeau
Anouska Corbeau
15:33 15 Nov 19
SEO vrienden heeft mijn website en addwords campagne aangepakt. Vrijwel direct werd mijn bedrijf Lipdubfilm beter gevonden en kwamen er meer aanvragen. Een hele zinvolle investering, die zichzelf terugbetaald.Jesse neemt de tijd om zich te verdiepen mijn doelgroep en de concurrentie. De eerste lidpubs voor bedrijfsuitjes staan alweer in de agenda en hopelijk volgen er nog veel meer.
Amber Hackmann
Amber Hackmann
08:28 31 Oct 19
Ben blij verrast met de praktische tips, de kennis èn de positieve en frisse benadering. Nèt dat stapje extra willen zetten om mijn bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Top. Dank Jesse!
Tim Bontenbal
Tim Bontenbal
14:42 23 Oct 19
Fijne mensen om mee te werken. Je merkt aan alles dat ze bij SEO vrienden veel ervaring hebben met online marketing.
Startup Science
Startup Science
17:20 21 Oct 19
SEO vrienden was erg behulpzaam en wist razendsnel onze website om te toveren om beter vindbaar te zijn. Ook achter de schermen functioneert deze nu veel beter. Een echte aanrader voor bedrijven die beter gevonden willen worden!
Michel Hemminga
Michel Hemminga
14:02 09 Oct 19
Bij Seovrienden kun je terecht voor een goed SEO en SEA advies. Het concept vrienden past perfect bij de persoonlijke werkwijze! Succes jongens.
ZVI-OOZ
ZVI-OOZ
09:24 12 Sep 19
Goede ervaring met deze SEO jongens. Hebben verstand van zaken. No nonsens. Begrijpbare taal in hun plan van aanpak. Dankzij hun hulp wordt onze website beter bezocht en is het aantal aanvragen behoorlijk gestegen.
js_loader