Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je meer informatie over Zoekmachine adverteren (SEA)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

GOOGLE ADS UITBESTEDEN

Als ondernemer zie je het liefst direct resultaat. Dat kan!

Wanneer je direct resultaat wilt dan is ons advies: Google Ads. Hiermee kun je  gericht online adverteren met relevante zoekwoorden waar jouw doelgroep naar op zoek is.

SEO vrienden kan nieuwe Google Ads campagnes voor je opzetten of je bestaande campagnes beheren en verbeteren. Door periodiek de data van de campagnes te analyseren zorgt SEO vrienden er voor dat jij het maximale resultaat uit jouw Google Ads budget haalt.

Ook internationale advertentie campagnes zijn bij SEO vrienden mogelijk. Wij hebben native speakers in dienst die vaardig zijn in het Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Engels en de cultuur kennen. Ideaal voor internationale webshops en websites en voor als je wilt uitbreiden naar het buitenland!

Veelgestelde vragen over SEA (online adverteren)

Het benodigde advertentiebudget varieert en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type campagnes, de concurrentie in jouw branche, het zoekvolume in Google en je groeidoelstellingen.

Bij SEO vrienden helpen we je graag bij het bepalen van een budget op maat. Onze ervaring en gedetailleerde analyses stellen ons in staat om een duidelijk beeld te schetsen van de potentie van jouw online advertenties en het benodigde budget in de tijd.

Kortom, we zorgen ervoor dat je het maximale uit je advertentiebudget haalt!

We meten conversies op verschillende manieren, afhankelijk van je doelen en campagnes. Maar we gaan verder dan alleen het meten van de conversies.

We houden ook scherp in de gaten wat er echt toe doet, zoals Return on Ad Spend (ROAS) en uiteindelijk de Profit on Ad Spend (POAS). Dit helpt ons en jou als klant om ervoor te zorgen dat campagnes niet alleen efficiënt presteren, maar ook daadwerkelijk waarde opleveren voor je bedrijf. We zijn hier om je te helpen de beste resultaten te behalen en de ROI te maximaliseren.

Zeker, we bieden niet alleen ondersteuning voor Google Ads, maar ook voor andere platforms zoals Microsoft Advertising (Bing) en Marktplaats. Als partner van Channable hebben we uitgebreide ervaring met diverse advertentieplatforms.

Of je nu wilt adverteren op Bing, Marktplaats of andere platforms, we beschikken over de expertise om je zichtbaarheid te vergroten en doelgerichte campagnes op te zetten.

Een goede ROAS (Return on Ad Spend) varieert sterk, afhankelijk van je bedrijf en doelen. Dit getal geeft aan hoeveel elke euro die je aan advertenties besteedt, moet opleveren. Het is belangrijk om te begrijpen dat dit voor elk bedrijf anders kan zijn. We kijken naar zowel vaste als variabele kosten per verkoop.

In een ideale situatie werken we met margegroepen en stellen we voor elke groep een specifieke target-ROAS in. Omdat producten verschillende marges hebben, verschilt de benodigde ROAS per product. Samen met jou bepalen we welke ROAS jouw producten moeten bereiken.

In het algemeen streven adverteerders naar een ROAS van 400% of meer. Dit betekent dat voor elke euro die je uitgeeft aan advertenties, je €4 of meer terugverdient. Belangrijke KPI’s voor Google Ads zijn onder andere Click-Through Rate (CTR), Quality Score, Cost Per Click (CPC), Advertentiepositie, Conversiepercentage en Return on Ad Spend (ROAS). Het is van belang om deze KPI’s samen te bekijken om het succes van je Google Ads-campagnes regelmatig te evalueren en te optimaliseren.

Nee, we ondersteunen niet alleen met Google Ads. De effectiviteit van SEA (Search Engine Advertising) hangt af van verschillende factoren. Dit omvat de marges op je producten, de marktvraag, en de mate van concurrentie. Daarnaast is de staat van je webshop en de beschikbare betaalmethoden van belang.

SEA kan succesvol zijn als al deze factoren in harmonie zijn. Het trekt relevante bezoekers naar je website, maar het is cruciaal dat je website ook optimaal is ingericht om conversies te realiseren. In een competitieve markt met hoge kosten per klik (CPC) kan het zelfs aantrekkelijker zijn om te investeren in SEO om je organische vindbaarheid te verbeteren. Bij SEO vrienden adviseren we je graag over de beste aanpak voor jouw specifieke situatie.

Onze partners

SEO vrienden - logo Bigshopper CSS
SEO vrienden - logo Priceshape

Meer weten over één van onze diensten?