Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer informatie over Zoekmachine optimalisatie (SEO)?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op!

Zoek je een expert in zoekmachine optimalisatie om je online vindbaarheid te vergroten?

Goed vindbaar zijn online is cruciaal om nieuwe klanten aan te trekken. Zoekmachines presenteren zowel betaalde (Google Ads) als gratis (organische) zoekresultaten. Met zoekmachineoptimalisatie (SEO) verhoog je je positie en de zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Je doel is om de inhoud, techniek en autoriteit van je website te verbeteren. Door optimalisatie vergroot je het aantal bezoekers, zonder betalingen aan zoekmachines.

Wil je het aantal relevante bezoekers op je website verhogen? SEO vrienden biedt de oplossing. We bepalen samen de zoekwoorden die voor jouw markt het meest van toepassing zijn en richten ons op die woorden die de hoogste conversie opleveren. Ons doel is jouw website te optimaliseren voor betere vindbaarheid en meer bezoekers.

Veelgestelde vragen over SEO (zoekmachine optimalisatie)

Bij SEO is er geen noodzaak voor een advertentiebudget, in tegenstelling tot SEA. Vaak wordt gezegd dat SEO ‘gratis’ is, maar dat is niet helemaal waar. Het vergt namelijk veel tijd om je website organisch vindbaar te maken. Als SEO vrienden maandelijks tijd besteedt aan jouw SEO, zijn er kosten aan verbonden.

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hoeveel zoekwoorden wil je laten optimaliseren? Wat is de concurrentie in jouw branche? Over het algemeen is het gemakkelijker om goed vindbaar te worden in een niche, maar zelfs dan vereist het investeringen in verbetering van de vindbaarheid.

SEO vrienden hanteert een tarief vanaf 4 uur per maand, wat gelijk staat aan ongeveer 1 uur per week. Wij zijn van mening dat deze tijdsinvestering minimaal vereist is om een website vindbaar te maken. In het geval van een omvangrijke website of webshop zal er meer tijd nodig zijn.

Nee, SEO is niet voor iedereen geschikt. In zeer competitieve markten waar je moet concurreren met grote websites, kan SEA (zoals Google Ads) snellere resultaten opleveren. SEO vergt tijd en inspanning.

Als je snel zichtbaar wilt zijn, vooral voor bijvoorbeeld Black Friday of de feestdagen, is SEA aan te raden. Tenzij je vroeg begint, kun je organische vindbaarheid voor december overwegen.

Benieuwd of SEO geschikt is voor jou? Neem contact met ons op; we denken graag met je mee.

Bij SEO vrienden willen we dat je snel succes boekt want dat is voor ons ook belangrijk. Je zult zien dat verbeteringen niet lang op zich laten wachten en dat is vaak al na enkele maanden zichtbaar. We zijn er om jouw online groei te versnellen en je concurrentie voor te blijven.

Bij SEO vrienden is transparantie onze sleutel. Wij houden je graag op de hoogte van de voortgang. Dus, hoelang duurt het voordat je resultaat ziet? Niet lang. Neem vandaag nog contact op en versnel jouw online succes samen met SEO vrienden!

Bij SEO vrienden meten we resultaten nauwkeurig en transparant. Ons team gebruikt geavanceerde tools en analyses om je websiteprestaties en ROI bij te houden. We bespreken regelmatig de voortgang met jou, zodat je altijd op de hoogte bent van je online succes.

Bij SEO vrienden draait alles om meetbare groei. Wil je meer weten over onze aanpak? Neem vandaag nog contact met ons op voor resultaten die spreken!

Jazeker! Ontdek ons Autoriteit Booster Programma:

Bij SEO vrienden begrijpen we het belang van sterke backlinks. Onze aanpak omvat ons exclusieve Autoriteit Booster Programma, een doordachte strategie die een mix van verschillende links op verschillende momenten met een variëteit aan relevantie inzet. Dit programma zorgt voor een gestage en duurzame opbouw van de autoriteit van je website.

Met het Autoriteit Booster Programma stijgt je website in vergelijking met je concurrenten in de Google-resultaten.

Klaar om je linkbuilding naar een hoger niveau te tillen met ons Autoriteit Booster Programma? Neem vandaag nog contact op met SEO vrienden en ontdek hoe we je online groei kunnen stimuleren!

Onze partners

SEO vrienden - logo Magento
Logo WooCommerce - SEO vrienden
SEO vrienden - logo Shopify
SEO vrienden - logo Wix

Meer weten over één van onze diensten?