Bing

Op ons online marketing blog vind je interessante artikelen over online marketing, of ga terug naar ons online marketing woordenboek.

Heb je nog vragen over Bing, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over online marketing om je website beter vindbaar te maken? Wij adviseren en helpen je graag bij SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren.

SEO vrienden Online Marketing Woordenboek - Het Kenniscentrum - Hoofd afbeelding

Hoe ben jij op deze pagina terecht gekomen? De kans dat je met een zoekmachine bent gekomen is aanzienlijk groot. De grootste en bekendste zoekmachine zijn die van Google en Microsoft. De zoekmachine gecreëerd door het bedrijf Microsoft heet ‘Bing’.

Wat is een zoekmachine?

Iedereen kan dingen opzoeken op het internet. Om te zoeken via internet, moet je gebruik maken van een zoekmachine. Een zoekmachine toont de meest relevante resultaten aan de hand van de door jouw ingevoerde zoekopdracht. Stel: je bent opzoek naar een online marketing bureau in Wormer. Je typt in de zoekmachine ‘online marketing bureau in Wormer’. Voilà de zoekmachine laat je nu alle online marketing bureaus in Wormer zien.

Handige Bing tools

Microsoft moet met Google knokken voor de titel beste en meest gebruikte zoekmachine. Om deze reden heeft Bing zogeheten ‘Webmaster Tools’ uitgebracht, maar wat kun je hiermee?

De Bing Webmaster Tools geven inzicht in je website en de prestaties ervan. Het is (volgens Bing) belangrijk om te begrijpen waarom mensen je website bezoeken en hoe ze er terecht zijn gekomen. Bing Webmaster Tools geeft je inzicht tot een gepersonaliseerd dashboard, diverse SEO-tools, rapportagetools, meerdere communicatiemogelijkheden en diagnostische hulpmiddelen.