Hendriks Housing

Hendriks Housing is een makelaarskantoor gevestigd in Amsterdam. Ze zijn gespecialiseerd in het huren en kopen van woningen in de in en rondom Amsterdam. Het team van Hedriks Housing beschikt over jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de huidige woningmarkt. Door hun persoonlijke en efficiënte aanpak zorgen ze dat de klant snel een passende woning krijgt.

SEA Google Ads

SEO Zoekmachine
optimalisatie

Website
design & realisatie

Onze samenwerking

In februari 2021 is Hendriks Housing een klant van SEO-vrienden geworden. Oorspronkelijk was deze samenwerking vooral gefocust op SEO, maar na het grote succes van de zoekmachineoptimalisatie, heeft de klant besloten ons ook over te laten aan de SEA en hosting van de website. Deze Google advertenties werden heel specifiek gericht op expats, een belangrijke doelgroep voor Hendriks Housing. Deze advertenties werken erg efficiënt en helpen de klant zijn omzet te verhogen. 

Nieuwe website

De Nederlandstalige website van Hendriks Housing was toe aan vernieuwing. Aan ons werd gevraagd om een volledig nieuwe website te ontwerpen en deze op een internationale domeinnaam (.com) te lanceren. Deze website werd met WordPress en Elementor gebouwd. Door de nieuwe Engelstalige site wordt een bredere internationale doelgroep aangesproken, wat voor meer klanten en een hoger resultaat zorgt.

SEO en SEA resultaten

Wij werken met Google Search Console en SE Ranking om gemeten gegevens in overzichtelijke grafieken te kunnen verwerken. Zo blijft het voor de klant en voor onszelf duidelijk wat het resultaat is van ons ondernomen werk. Ook bij Hendriks Housing hebben wij deze gegevens tot ons beschikking. Hieronder ziet u de toename in het aantal klikken en vertoningen over een periode van 4 maanden na het lanceren van de nieuwe site. 

De volgende stap

Door de diensten van SEO vrienden is Hendriks Housing volledig ontzorgd op het gebied van online marketing, websiteonderhoud en hosting. Tot vandaag de dag zien wij de samenwerking met het makelaarskantoor als een groot succes en wij hopen daarom ook nog vele jaren samen in zee te kunnen gaan.