Panthera Personal Training

Panthera Personal Training is een gym welke bestaat uit 500m² trainingsruimte, onderverdeeld in een ruim opgezette fitnessvloer en een recent vernieuwde groepstrainingszaal. Panthera heeft een snel groeiend team van jonge en ambitieuze mensen. Ieder met een liefde voor sport en biedt zowel personal training als groepstrainingen aan iedereen die fit wil worden of blijven.

Website
design & realisatie

Zoekmachine
adverteren

Nieuwe gym en een nieuwe website

Panthera heeft in 2021 de groepstrainingszaal volledig vernieuwd en was bezig met professionalisering. Daar hoort natuurlijk ook een professionele website bij!

SEO vrienden heeft een nieuwe website gebouwd, waarbij de focus lag op twee diensten: personal training en groepstraining. Inclusief nieuw design. Reviews worden ingeladen vanuit Google en er is een koppeling gemaakt het de nieuwe fitness software.

Hoofddoel van de website is het verkrijgen van aanvragen. Zowel telefonisch, via de mail als via een contactformulier. Uiteraard maken we deze ‘conversies‘ meetbaar in Google Analytics, zodat we precies kunnen zien wat de website oplevert!

Resultaten

Klant review

5/5

“Onze nieuwe website hebben wij door SEO Vrienden laten ontwikkelen en we zijn hier onwijs blij mee. De website past precies bij wie wij zijn en wat wij willen uitstralen en daar zijn wij SEO Vrienden heel dankbaar voor. Het contact met Jesse en collega’s is heel prettig: zij reageren snel, denken goed mee en luisteren écht naar wat de klant wilt! Hele fijne samenwerking dus.”

Romke – Panthera Personal Training

DIRECTE STIJGING BINNEN ZOEKMACHINES!

Leuk, zo’n nieuwe website waar je als ondernemer in investeert. Maar wat heb je aan een website zonder bezoekers? Je opent toch ook niet een showroom om er vervolgens geen klanten te ontvangen? (leuke vergelijking hé, hebben we zelf bedacht 😁).

Kortom, SEO vrienden zorgt er direct voor dat de SEO basis goed staat. Je kunt het beter in één keer goed doen. Dit resulteerde direct in een betere vindbaarheid! Zie jij in onderstaande tabel wanneer de nieuwe website live is gegaan?

stijging-panthera-google

REGIONAAL ADVERTEREN!

Een strakke nieuwe website? ✅
Betrouwbare hosting geregeld? ✅
Conversies meetbaar gemaakt? ✅

Panthera stond nog voor één laatste uitdaging wat hun succes op het internet zou bepalen: Een snelle groei in bezoekers die serieuze interesse hebben in personal training of groepslessen.

Dan zijn er twee mogelijkheden, SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEA. SEO duurt vaak langer, maar daar heb je op lange termijn profijt van. SEA kan snel opgezet worden, maar je betaalt wel per klik.

SEO vrienden heeft een nieuw Google Ads account voor Panthera opgezet. Door het inrichten van verschillende campagnes zorgen we ervoor dat Panthera vindbaar is in de hele regio. Met name woorden als ‘personal training’, ‘sportschool’, en ‘fitness’ zijn daarbij belangrijk.

En omdat we de conversies meetbaar gemaakt hebben, zien we exact wat Google Ads oplevert! 😄