Zvilla Villa

Welkom bij Zvilla Villa, gebouwd in 2017 met hoogwaardige materialen in Thaise moderne stijl. Zvilla Villa is uitgerust met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel en onvergetelijk verblijf. Elk van de vijf ruime slaapkamers is voorzien van airconditioning, een koelkast, een en-suite badkamer met ligbad/jacuzzi en een inloopkast.

Website
design & realisatie

Een betoverende online ervaring voor Zvilla Villa

Bij SEO Vrienden streven we er altijd naar om de visie van onze klanten te vertalen naar indrukwekkende digitale realiteit. Zo begon onze reis met Zvilla Villa, een luxueuze villa op het prachtige eiland Koh Phangan. Onze uitdaging was duidelijk: een snelle website met een unieke huisstijl en design creëren, welke de magie van dit tropische paradijs weerspiegelt.

Ontwerpen met Eilandinspiratie

Na de onboarding is onze designer diep in de schoonheid van Koh Phangan gedoken om de essentie van het project vast te leggen. Het resultaat… Een adembenemend webdesign voor Zvilla Villa. De website straalt de betoverende sfeer van het eiland uit en nodigt bezoekers uit om de unieke villa-ervaring te ontdekken.

Het belang van vertrouwen

De volgende stap was het opwekken van vertrouwen onder de bezoekers. Om vertrouwen op te bouwen, wilden we de ervaringen van gasten benadrukken. Daarom hebben we een geavanceerde reviewslider geïntegreerd die automatisch beoordelingen van Facebook en Google verzamelt en deze op een aantrekkelijke manier toont. Deze slider biedt potentiële gasten een glimp van de oprechte waardering die Zvilla Villa geniet.

Een naadloze boekingservaring

Een belangrijk doel was het vereenvoudigen van het boekingsproces. Ons team heeft een volledig geïntegreerd boekingssysteem ontwikkeld dat intuïtief en efficiënt is. Gasten kunnen nu gemakkelijk hun droomverblijf plannen en reserveren, waardoor de conversie aanzienlijk is toegenomen.

Meertalige toegankelijkheid

Zvilla Villa verwelkomt gasten van over de hele wereld op het prachtige eiland Koh Phangan. Om alle website bezoekers in hun moedertaal te kunnen ondersteunen, hebben we een vertaalfunctie geïntegreerd die gebruikmaakt van Google Translate. Deze functie maakt de website toegankelijk voor een breed scala aan internationale bezoekers, wat heeft geleid tot een toename in internationale boekingen.

De resultaten op een rij

Klant review

5/5

“PRETTIG BEDRIJF OM MEE SAMEN TE WERKEN. MENSEN DIE INTERESSE TONEN EN DIE GOED EN OP NIVEAU MET JE MEEDENKEN. ZE HEBBEN VERSTAND VAN ZAKEN EN LEVEREN WAARVOOR JE BETAALT. EN VOOR MIJ HEEL BELANGRIJK: ZE ZIJN GOED TELEFONISCH BEREIKBAAR EN STAAN JE GRAAG EN BEHULPZAAM TE WOORD.”

Irene – Zvilla Villa

Kortom, Het complete pakket voor Zvilla Villa

We hebben niet alleen de belangrijkste pagina’s van de website, zoals de homepage, faciliteiten, boekingspagina, galerij, “Over Zvilla Villa” en contactpagina ontwikkeld, maar hebben ook gezorgd voor naadloze navigatie en een boeiende gebruikerservaring op elke pagina.

Bij SEO Vrienden zijn we dan ook  trots op ons vermogen om de visie van onze klanten tot leven te brengen. De samenwerking met Zvilla Villa was een reis vol creativiteit en technische innovatie, wat resulteerde in een website die de magie van Koh Phangan vastlegt en bezoekers uitnodigt om een onvergetelijke villa-ervaring te beleven.

Bezoek de betoverende website van Zvilla Villa: Zvilla Villa.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw digitale visie kunnen realiseren. Bij SEO vrienden staan we klaar om jouw merk te laten schitteren.