Content integration

Op ons online marketing blog vind je interessante artikelen over online marketing, of ga terug naar ons online marketing woordenboek.

Heb je nog vragen over Content integration, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over online marketing om je website beter vindbaar te maken? Wij adviseren en helpen je graag bij SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren.

SEO vrienden Online Marketing Woordenboek - Het Kenniscentrum - Hoofd afbeelding

Vanuit verschillende individuele bronnen wordt er met het content integrationsysteem content in één centraal punt samengevoegd.

Content integration betekenis

Content integration is een beschrijving van het proces dat het samenbrengen en relavante informatie samenbrengt in een bepaald segment via één zoeksysteem. De afgelopen jaren neemt de hoeveelheid digitaal beschikbare gegevens erg toe, dit mede door de trend naar digitalisering en de diversiteit in beschikbare informatiebronnen op internet. Daarmee groeit de moeilijkheid van het vinden van de juiste informatie in deze berg van data ook. Hoe zorg je  ervoor dat jouw klanten de juiste informatie te zien krijgen?

Waarom is content integration belangrijk?

Iedere organisatie heeft content. Het is deze tijd lastig om boven alle content uit te komen, het update van content is daarom op dit moment erg belangrijk.

Volgens een onderzoek van Forrester heeft slechts 7 procent van de ondervraagde organisaties alle inhoud gemigreerd naar een of meer nieuwe ECM-systemen. In plaats van een contentmigratie kan contentintegratie de oplossing zijn. Bij deze aanpak kan je de inhoud die je nodig hebt migreren en integreren wanneer je wilt.