Flash

Op ons online marketing blog vind je interessante artikelen over online marketing, of ga terug naar ons online marketing woordenboek.

Heb je nog vragen over Flash, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over online marketing om je website beter vindbaar te maken? Wij adviseren en helpen je graag bij SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren.

SEO vrienden Online Marketing Woordenboek - Het Kenniscentrum - Hoofd afbeelding

Met Flash software kun je extra inhoud in de vorm van geluid en bewegende beelden toevoegen aan een website. Denk bijvoorbeeld aan banners. Hierbij worden geluid, video en animatie gecombineerd. Met behulp van flash kun je je website aantrekkelijker maken voor bezoekers.

Wat is flash?

Flash is een software dat is ontwikkeld door Adobe. Deze software wordt vaak gebruikt om afbeeldingen, webapplicaties en spellen op websites te plaatsen. Met deze software kun je ook geanimeerde banners, online games en video’s maken. Met behulp van flash maak je websites aantrekkelijker. Aan de andere kant zorgt flash er af en toe voor dat websites langzamer worden, doordat er heel veel op een pagina geladen moet worden.

Flash inschakelen in Google Chrome

Soms komt het voor dat bepaalde elementen op een website niet werken wanneer je de website bezoekt. Er wordt dan gevraagd of je flash wil inschakelen. Door het inschakelen van flash, worden bewegende beelden en animaties wél zichtbaar.

Wil je in Google Chrome flash inschakelen? Klik dan links op het hangslot naast de URL. Vervolgens klik je onderaan op site-instellingen. Zoek in de zoekbalk naar flash en ga vervolgens naar site-instellingen. Scroll naar beneden, hier zie je staan ‘Flash’.