Bamboeparketshop

Bamboeparketshop levert bamboe vloeren, eiken vloeren en PVC vloeren aan particulieren en professionals. Ze hebben een showroom in Amsterdam en zijn van plan om via een webshop door heel Nederland vloeren te leveren. Naast de vloeren worden plinten en bijproducten als oliën verkocht. Ook voor traprenovatie en vloerenonderhoud kun je bij Bamboeparketshop terecht.

Website
design & realisatie

SEO Zoekmachine
optimalisatie

DE VRAAG

De vraag was duidelijk. Er moest een nieuwe website gebouwd worden welke goed vindbaar zou zijn in de zoekmachines. Hoofddoel van de website is het verkrijgen van aanvragen. Zowel telefonisch, via de mail als via een contactformulier.

Na verloop van tijd moet de webshop functie geactiveerd worden, waardoor mensen direct hun favoriete vloer kunnen bestellen en kunnen afrekenen met onder andere iDeal.

Daarbij moeten bezoekers een aantal vierkante meters kunnen invoeren, waarna de webshop uitrekent hoeveel pakketten vloer de bezoeker nodig heeft.

Resultaten

Klant review

5/5

“DE SAMENWERKING MET JESSE VAN SEO VRIENDEN GING VOORTREFFELIJK. ZIJN PROFESSIONELE HOUDING EN TOCH INFORMEEL SPRAK ONS ERG AAN. SEO VRIENDEN KOMT ALTIJD NETJES ZIJN AFSPRAKEN NA EN DENKT PROACTIEF MEE IN OPLOSSINGEN”

“BESTE OVERSTAP DIE WE GEMAAKT HEBBEN! WIJ ZIJN ERG TEVREDEN OVER DE COMMMUNICATIE MET SEO VRIENDEN. ZE PAKKEN VRAGEN SNEL OP. WE ZIJN ZEER TEVREDEN MET ONZE NIEUWE WEBSITE DIE ZIJ GEBOUWD HEBBEN EN WE STIJGEN SINDSDIEN ERG SNEL IN GOOGLE!”

Jamie – Bamboeparketshop

WERKZAAMHEDEN

Ten eerste hebben we naast de live website een nieuwe website neergezet (test.bamboeparketshop.nl). Op die manier bouwen we een website naast de live website en kunnen we in alle rust een goede website bouwen. Samen met de klant bepalen we een datum waarop de nieuwe website live gaat.

Op de nieuwe website is WordPress geïnstalleerd met daarbij een SEO vriendelijk thema (voorheen draaide de website van Bamboeparketshop op een ander platform). Na een eerste oplevering zijn er nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, waarna de website live kon. Alle onderdelen van de website zijn direct SEO technisch goed neergezet.

op 31 maart 2021 is de nieuwe website live gezet.

NEXT LEVEL

Wij brengen Bamboeparketshop graag naar het volgende level en er is nog veel werk aan de winkel om dit te realiseren. Op de website van bamboeparketshop gaan we de webshop functie aanzetten. Dit betekent dat de website een webshop wordt en daardoor zullen er een aantal functies veranderen. Een webshop functie maakt het voor bezoekers toegankelijker om producten aan te schaffen.

Een vloer moet op maat gesneden worden en daardoor zal er altijd sprake zijn van ..verlies. Nieuwe functies binnen de webshop zullen het mogelijk maken dat het verlies en de benodigde meters berekend kunnen worden aan de hand van een calculator. Deze calculator maakt het voor bezoekers duidelijk hoeveel vierkante meters aan vloer zij nodig hebben voor hun vloer.

EN NU? GAAN WE DOOR

Uiteraard gaan we door! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de nieuwe website nóg beter gaat scoren binnen zoekmachines. Op dit moment zijn we bezig met het optimaliseren van de website, zodat deze organisch hoog in de zoekmachine komt te staan. Hierbij creëert SEO vrienden content, worden product pagina’s up-to-date gehouden en zorgen we voor een goed gevonden website!

Bamboeparketshop is al tijden een échte SEO vriend en zal dit ook blijven!