Tuf Tuf Nederland

Is er binnenkort iemand jarig, komt er een feestdag aan of ben je gewoon in een vrolijke bui? Er is altijd wel een goede reden voor een feestje. Bij Tuf Tuf koop je gemakkelijk al jouw feestartikelen, feestversiering en traktaties op één plek.

SEO Zoekmachine
optimalisatie

EEN MODERNE WEBSITE

Een website was er al. Toch was er de wens vanuit Graffitifun om een nieuwe website neer te zetten, liefst in WordPress. De oude website was gemaakt in HTML. Niks mis mee, maar het was tijd voor een nieuwe website. Belangrijk was de gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid. Want zonder bezoekers heb je weinig aan een mooie website! 😀

SEO vrienden is aan de slag gegaan met een nieuw design en nieuwe content. Foto’s waren er genoeg, deze leverde Michel zelf aan. De nieuwe website is gebouwd in WordPress, op de server van SEO vrienden.

Resultaten

Klant review

5/5
“IK VIND DE SAMENWERKING MET SEO VRIENDEN ERG GOED VERLOPEN. ZE DENKEN MEE MET DE KLANT. NIET ALLEEN OVER KANSEN OP GEBIED VAN SEO EN GOOGLE ADS, MAAR MET ALLES DAT BIJ EEN WEBSHOP KOMT KIJKEN. ZE HEBBEN ERVARING MET WEBSHOPS EN DAT ZIE JE TERUG IN DE SERVICE . DE COMMUNICATIE VERLOOPT SNEL EN DE LIJNTJES ZIJN KORT. DAT WERKT ERG FIJN.”

Jordy – Tuf Tuf Nederland

FASE 2

En daar hield het niet op. In 2021 ging het pas écht hard.

Het pand werd opgeknapt, het assortiment werd vergroot en er kwam nieuw personeel. Alle ingrediënten om er een succes van te maken!

Nóg meer bezoekersaantallen en nóg meer campagnes zorgden ervoor dat de omzet in 2021 nog eens 250% steeg.

Maar zorgen meer campagnes direct voor meer bezoekers en meer omzet? Tuurlijk niet. We hebben:

  • Relevante doelgroepen ingesteld
  • Verschillende biedstrategieën getest
  • Niet-relevante zoekwoorden uitgesloten
  • Responsive zoekadvertenties gecreëerd
  • Getest met experimenten

NEXT LEVEL

Op moment van schrijven zitten we in december 2021. Tuf Tuf Nederland is net overgegaan van WordPress (WooCommerce) naar Lightspeed.

Onder andere met de hulp van SEO vrienden is deze overgang goed gegaan. We hebben verschillende fouten snel opgepikt en direct opgelost, zoals:

  • Herstellen van foute redirects
  • Herstellen pagina’s met noindex-tag
  • Uploaden nieuwe productfeed voor Google Shopping
  • Productfeed geoptimaliseerd door het toevoegen van GTIN’s
  • Aanpassen landingspagina’s Google Ads

Na een succesvolle overgang gaat Tuf Tuf in België beginnen. Of beginnen, zo’n 8% van de omzet kwam uit België.

Om écht voet aan land te krijgen, werd gestart met een nieuw domein (www.tuf-tuf.be). SEO vrienden creëert nieuwe Google Ads campagnes welke specifiek op België gericht worden. Een specifiek Google Ads account, nieuwe Google Analytics weergave, nieuwe Google Merchant Center account, etc. Alles gericht op België.

EN NU

Zijn we klaar… Nee hoor, we gaan vrolijk verder! We zijn op dit bezig met de Belgische webshop (tweetalig) en de Franse webshop. SEO vrienden helpt onder andere bij het opzetten van Google Ads campagnes en het vertalen van de zoekwoorden en advertentieteksten. Daarna gaan we aan de slag met een Duitstalige webshop.

En dus zijn we nog niet lang niet klaar. Al met al mag Tuf Tuf zich een échte vriend noemen.