WordPress

Op ons online marketing blog vind je interessante artikelen over online marketing, of ga terug naar ons online marketing woordenboek.

Heb je nog vragen over WordPress, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over online marketing om je website beter vindbaar te maken? Wij adviseren en helpen je graag bij SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren.

SEO vrienden Online Marketing Woordenboek - Het Kenniscentrum - Hoofd afbeelding

Beheer jij een website? De kans is groot dat deze via WordPress is gemaakt. WordPress is namelijk de populairste websitebouwer. 41% van alle websites worden gehost op WordPress.

Wat kan je met WordPress?

WordPress is een vrij eenvoudig programma om te gebruiken, ook voor de mensen zonder ervaring. WordPress zorgt ervoor dat je kan kiezen uit verschillende websitethema’s. Ook kun je plug-ins downloaden. Er zijn ontzettend veel plug-ins waar je uit kan kiezen.

Om een pagina te bewerken kan je een plug-in downloaden. Dit hoeft echter niet! WordPress heeft namelijk van origine de optie tot het bewerken van een pagina. De opties zijn vrij standaard en je kunt niet heel veel met de normale editor. In sommige gevallen is het echter niet nodig om je pagina’s uitgebreid te bewerken. Als je een pagina wil voorzien van mooie en verzorgde visuals raden we je aan om een plug-in te downloaden. Lees ons blog over de top 9 handigste WordPress plugins om te weten welke plug-ins het best zijn voor het ontwerpen van je website.