Graffitifun

Graffitifun biedt exclusieve graffiti workshops aan voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, schooluitjes, vrijgezellenfeestjes en meer! Ze bieden deze workshops aan op 12 verschillende locaties, met al meer dan 15 jaar ervaring. Graffitifun is verkozen tot beste keus graffiti workshop aanbieder van de Benelux! Ook gespecialiseerd in graffiti muurschilderingen en kinderkamers.

Website
design & realisatie

SEO Zoekmachine
optimalisatie

EEN MODERNE WEBSITE

Een website was er al. Toch was er de wens vanuit Graffitifun om een nieuwe website neer te zetten, liefst in WordPress. De oude website was gemaakt in HTML. Niks mis mee, maar het was tijd voor een nieuwe website. Belangrijk was de gebruiksvriendelijkheid en de vindbaarheid. Want zonder bezoekers heb je weinig aan een mooie website! 😀

SEO vrienden is aan de slag gegaan met een nieuw design en nieuwe content. Foto’s waren er genoeg, deze leverde Michel zelf aan. De nieuwe website is gebouwd in WordPress, op de server van SEO vrienden.

Resultaten

Klant review

5/5

“HOE VET IS ONZE WEBSITE!?🤩👑 ALS GROOTSTE GRAFFITI AANBIEDER IN EUROPA HEBBEN WIJ NATUURLIJK OOK EEN DIKKE EYECATCHER ALS WEBSITE NODIG! EN DIE IS ER NU, HELEMAAL VERNIEUWD! IK BEN ONWIJS BLIJ MET DE NIEUWE WEBSITE EN DE SAMENWERKING MET SEO VRIENDEN. NU GAAN WE AAN DE SLAG OM DE WEBSITE GOED VINDBAAR TE MAKEN IN GOOGLE! THXXX!”

Michel – Graffitifun

WELKE STAPPEN HEBBEN WE ONDERNOMEN?

We zijn gestart met het opzetten van een nieuw sub domein (test.graffitifun.nl). Op deze manier kunnen we een nieuwe website bouwen naast de live website, zodat Michel nooit zonder website zit. Vooraf hebben we een planning gemaakt, zodat iedereen weet wanneer de website klaar is.

We hebben inzichtelijk gemaakt welke pagina’s gecreëerd moesten worden. Aan de hand daarvan zijn de designer en de tekstschrijver aan de slag gegaan. In de tussentijd werd het fundament gelegd. We creëerden ruimte op onze server, installeerden WordPress en de benodigde plug-ins en gingen aan de slag met de pagina’s. Zodra het design en de teksten klaar waren, kwam alles bij elkaar.

Dat resulteert in een website waar we trots op zijn! Michel tevreden, wij tevreden! 😀

EN NU DOORPAKKEN!

Nu de website is opgeleverd zijn we nog niet klaar! Na het inrichten van onze SEO software en alle benodigde ‘Google tools’, gaan we verder met het verbeteren van de online vindbaarheid. Door het inrichten van onze SEO software zien we precies wat de ranking van de website is op de belangrijkste zoekwoorden. En dus ook waar we nog aan moeten werken!

We gaan aan de slag met het optimaliseren van de technische kant van de website (onzichtbaar) en de content op de website (zichtbaar). Door het creëren van goede landingspagina’s in combinatie met een goede techniek, wordt de website steeds beter vindbaar. Op die manier heeft Michel niet alleen een mooie website, maar ook één met veel bezoekers!