KT3 Tandartsenpraktijk

Een tandarts, iedereen heeft er een. Maar wat als je verhuist naar Zaanstad? Of je tandarts stopt er mee? Dan ga je natuurlijk op zoek naar een nieuwe. KT3 Tandartsen – dé tandartspraktijk van Zaandam – is inmiddels online goed vindbaar!

SEO Zoekmachine
optimalisatie

REGIONAAL GOED VINDBAAR

KT3 Tandartsen is gevestigd in hartje Zaandam. Het is dus belangrijk dat iedereen die binnen Zaanstad op zoek is naar een tandarts, bij KT3 Tandartsen uitkomt. Dit hebben we op twee manieren gedaan. Organisch (gratis resultaten) en betaald (middels Google Ads).

SEO vrienden heeft er voor gezorgd dat KT3 Tandartsen zowel organisch als betaald goed vindbaar is geworden binnen Zaanstad (Zaandam en omliggende steden).

Resultaten

Klant review

5/5

PETER WERKT AL LANGE TIJD SAMEN MET SEO VRIENDEN. HET BEGIN WAS STROEF VANWEGE DE SLECHTE ERVARINGEN WELKE PETER HAD MET ANDERE ONLINE MARKETING BUREAUS. TOCH HEEFT HIJ ONS HET VERTOURWEN GEGEVEN EN DAT BETAALT ZICH NU TERUG ALS JE KIJKT NAAR DE BEZOEKERSAANTALLEN EN INKOMENDE INSCHRIJFFORMULIEREN.

Jesse – SEO & SEA specialist

300% MEER GRATIS BEZOEKERS? HOE DAN?

Peter werkte voorheen samen met een ander online marketing bureau, maar die samenwerking viel behoorlijk tegen. Facturen werden wel gestuurd, maar hij had geen idee wat ze nou eigenlijk deden. Toch gaf Peter het nog één kans en kwam via internet bij SEO vrienden uit.

Vanaf het eerste moment hebben we samen goede afspraken gemaakt, zodat Peter weet waar hij aan toe is. Door de vervelende eerdere ervaringen, hebben we afgesproken dat we de maandelijkse werkzaamheden voor KT3 Tandartsen in de eerste twee weken van de maand uitvoeren. Geeft Peter een goed gevoel en wij denken graag mee.

Het belangrijkste doel was om de website goed vindbaar te maken op het zoekwoord ‘tandarts zaandam’. Dat lukte en binnen mum van tijd stond KT3 Tandartsen op plaats 2 in de zoekmachines.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met de rest van de regio. In iedere stad rond Zaandam, staat KT3 Tandartsen nu in de top 5. Denk aan ‘tandarts westzaan’, ‘tandarts oostzaan’ en ‘tandarts zaandijk’.

Hieronder is te zien dat het bezoekersaantal behoorlijk gestegen is sinds we met de SEO werkzaamheden begonnen zijn. En zo’n lijn zien we graag! 😀

Stijging aantal bezoekers - KT3 - Google

EN NU?

Doel behaald, werk gedaan zou je zeggen… deels klopt dat. Vergeet alleen niet dat online goed vindbaar zijn een continue proces is. De concurrentie zit immers ook niet stil. En dat niet alleen, het analyseren van de opgebouwde data is misschien wel het aller belangrijkst.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat KT3 Tandartsen nóg meer bezoekers krijgt en inschrijfformulieren ontvangt? Door continue te monitoren en te optimaliseren, wordt de website nóg beter vindbaar. Daarnaast houdt SEO vrienden zich bezig met conversie optimalisatie. Waar haken bezoekers af en hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze bezoekers niet afhaken?