Kennemerwaert

Kennemerwaert is een professioneel en slagvaardig accountants- en belastingadvies kantoor in Heemskerk voor alle administratieve, accountancy en fiscale uitdagingen. Kennemerwaert ontzorgt cliënten op deze gebieden zodat zij zich volledig met ondernemen bezig kunnen houden.

Website
design & realisatie

SEO Zoekmachine
optimalisatie

EEN DESIGN DAT AANSLUIT OP DE HUISSTIJL

Kennemerwaert is sinds oktober 2020 gevestigd op bedrijventerrein De Trompet in Heemskerk in een volledig nieuw en inspirerend kantoor.

Klaar voor de toekomst. Er kwam een volledig nieuwe huisstijl en een nieuw logo. Toch miste er nog één ding… een website die aansluit bij de huisstijl en het vernieuwde pand.

SEO vrienden kreeg in de zomer van 2021 opdracht om een nieuwe website te bouwen, gebaseerd op de nieuwe huisstijl. Er werden meerdere visuele designs gecreëerd, zodat Kennemerwaert meerdere keuzes had. Uiteindelijk werd het een combinatie, het beste uit meerdere designs.

Resultaten

Klant review

5/5

“KENNEMERWAERT ACCOUNTANTS & BELASTINGADVISEURS HEEFT SEO VRIENDEN DE OPDRACHT GEGEVEN OM DE NIEUWE WEBSITE TE MAKEN: WWW.KENNEMERWAERT.NL. DE WEBSITE VOLDOET VOLLEDIG AAN DE VERWACHTINGEN EN IN GOED OVERLEG HEEFT SEO VRIENDEN EEN PRIMA WEBSITE GEMAAKT. DANK DAARVOOR!”

Michel – Graffitifun

GOOI NIET JE OUDE SCHOENEN WEG VOOR JE NIEUWE HEBT

Belangrijk bij het bouwen van een nieuwe website, is dat deze gebouwd wordt náást de bestaande website. Zo hebben we dit ook voor Kennemerwaert gedaan.

SEO vrienden heeft een nieuwe website gebouwd op een sub domein (test.kennemerwaert.nl). Op die manier heeft Kennemerwaert in de tussentijd altijd de beschikking over een website.

De nieuwe website hebben we gebouwd in WordPress, één van de meest gebruikte CMS systemen ter wereld. Groot voordeel: de website is gebruiksvriendelijk, ook voor de minder ervaren WordPress gebruiker.

Na een aantal revisieronden was het zover. Samen hebben we een moment bepaald waarop de nieuwe website live ging. Zo werkten we samen naar de lancering van de nieuwe website!

VINDBAAR IN DE REGIO

De website is opgeleverd en we zijn trots op het resultaat! Nu is het zaak om de website goed vindbaar te maken in zoekmachines als Google. Het is immers zonde om een website te laten bouwen welke vervolgens door niemand bezocht wordt! 🙂

SEO vrienden gaat aan de slag om de online vindbaarheid te verbeteren in regio Heemskerk. We starten met een zoekwoordenonderzoek met behulp van onze SEO software, zodat we weten waar de doelgroep van Kennemerwaert naar zoekt. We kijken naar de diensten en naar de regio waarin Kennemerwaert goed gevonden wil worden. Op die manier komen we tot zoekwoorden als:

  • Accountant Heemskerk
  • Boekhouder Castricum
  • Belastingadviseur Alkmaar
  • Administratiekantoor Beverwijk

Iedere maand zien we de progressie in onze software. Op die manier weten we wat de werkzaamheden opleveren en waar we bij moeten sturen. Na een aantal maanden zal de website goed vindbaar zijn in Google, zodat iedereen die in de regio Heemskerk op zoek is naar een accountants- en belastingadvies kantoor bij Kennemerwaert terecht komt!

EN NU?

Nu we weten waar de doelgroep naar zoekt, optimaliseren we de website. Dat doen we aan de hand van zichtbare en niet-zichtbare werkzaamheden. Onder zichtbare werkzaamheden valt bijvoorbeeld het plaatsen van content, het gebruik van breadcrumbs en het optimaliseren van de interne linkstructuur. Het aanmelden van een XML sitemap bij Google, het toevoegen van alt tags en het creëren van backlinks zijn voorbeelden van niet-zichtbare werkzaamheden.