Organische zoekresultaten

Op ons online marketing blog vind je interessante artikelen over online marketing, of ga terug naar ons online marketing woordenboek.

Heb je nog vragen over Organische zoekresultaten, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over online marketing om je website beter vindbaar te maken? Wij adviseren en helpen je graag bij SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren.

SEO vrienden Online Marketing Woordenboek - Het Kenniscentrum - Hoofd afbeelding

Er zijn voor een website een aantal manieren om online gevonden te worden. Dit zou namelijk kunnen doormiddel van een doorverwijzing van een andere website, maar het meest gebruikelijke is via de zoekmachine. Om in de zoekmachine gevonden te worden kun je twee dingen doen; betalen of niet. SEA is het (betaald) adverteren binnen de zoekmachine, dit noemen we betaalde zoekresultaten. SEO is een gratis manier om hoog in de zoekmachine te komen en dit noemen we de organische zoekresultaten.

SERP

SERP is een afkorting en staat voor Search Engine Result Page. Dit is wat je ziet na het uitvoeren van een zoekopdracht. Dit zit er als volgt uit:

Hoger in de organische zoekresultaten komen

Het kost veel tijd en moeite om organisch hoger in de zoekresultaten te komen. Er zijn veel verschillende technieken om dit te verwezenlijken. SEO kan onderverdeeld worden in drie pijlers; autoriteit, techniek en content. Perfectioneer deze drie pijlers en je website zal online aanzienlijk makkelijker gevonden worden via organische zoekresultaten!