Traffic

Op ons online marketing blog vind je interessante artikelen over online marketing, of ga terug naar ons online marketing woordenboek.

Heb je nog vragen over Traffic, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over online marketing om je website beter vindbaar te maken? Wij adviseren en helpen je graag bij SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren.

SEO vrienden Online Marketing Woordenboek - Het Kenniscentrum - Hoofd afbeelding

Traffic naar een website is het aantal bezoekers dat een website heeft. Vaak wordt een website gemeten op het aantal unieke bezoekers en user sessies. De traffic van een website kan vergeleken worden met het verkeer, vandaar de naam. Traffic is het verkeer dat door jouw straat (website) rijdt.

Andere factoren

Traffic is een manier om de populariteit van een website te meten. Alleenstaand is de website traffic niet goed genoeg om conclusies van te trekken, er komen andere factoren bij kijken. Experts kijken niet alleen naar de traffic van een website, maar ook naar hoelang de bezoeker blijft, hoeveel pagina’s hij/zij bezoekt, hoeveel procent ook daadwerkelijk iets koopt (conversie ratio), wat de CPC is en wat de demografische achtergrond van de bezoeker is.