Masseren is te leren

Bij Masseren is te leren kun je terecht voor online massagecursussen. Daarnaast koop je eenvoudig en veilig bijproducten via de webshop en kun je een e-book downloaden. Kortom, Masseren is te leren is hét platform voor iedereen die wil leren masseren!

Website
design & realisatie

GEEN VRAAG IS TE GEK

Erwin had een duidelijk vraag; hij wilde een e-learning platform waar mensen online cursussen kunnen volgen om te leren hoe je moet masseren.

En dat niet alleen, er moest een e-book op de website komen welke alleen te downloaden is wanneer iemand zijn of haar e-mailadres achterlaat.

Tot slot was er de wens om een webshop te creëren waar bijproducten zoals massageolie en therabanden te koop zouden zijn.

Wat hebben we gemaakt?

Klant review

5/5

“VOOR MIJN BEDRIJF HEEFT SEO VRIEDEN EEN WEBSITE GEBOUWD MET EEN BEVEILIGDE CURSUSOMGEVING EN WEBSHOP. DE WEBSHOP IS HELEMAAL GEWORDEN ZOALS IK HET VOOR OGEN HAD: MET EEN STRKKE LAY-OUT EN EEN DUIDELIJKE INDELING. IK HEB DE SAMENWERKING MET SEO VRIENDEN ALS POSITIEF ERVAREN. ER WERD GOED INGESPEELD OP DE WENSEN EN VRAGEN EN IK KREEG DUIDELIJKE TERUGKOPPELING EN UITLEG. EEN GOEDE ERVARING DUS, BEDANKT VOOR JULLIE INZET!”

Erwin – Masseren is te leren

MASSAGECURSUSSEN VOOR IEDEREEN!

En dus ging SEO vrienden met een duidelijke opdracht aan de slag. De website www.masserenisteleren.nl is gebouwd in WordPress, zodat ook Erwin zelf eenvoudig teksten en afbeelding aan kan passen.

SEO vrienden heeft vier cursussen online geplaatst, bestaande uit meerdere lessen. Bij iedere les krijgt de cursist een video te zien. De e-learning is opgezet met behulp van een speciale plug-in. Door middel van een koppeling met WooCommerce, kunnen bezoekers cursussen eenvoudig afrekenen met iDeal (geen standaard functie). Op die manier kan in één bestelling bijvoorbeeld zowel een cursus als massageolie besteld worden.

Van iedere cursus is één video vrij toegankelijk voor iedere bezoeker. Een mooie teaser om bezoekers te overtuigen om een cursus te bestellen.

WAT MAAKT DIT PROJECT ZO MOOI?

Voor alles moet een eerste keer zijn. Wij hadden nog nooit een website met e-learning omgeving gebouwd. Des te mooier om deze website voor Erwin te mogen bouwen. En het is goed gelukt, al zeggen we zelf! 😀

Na flink testen, bijschaven en optimaliseren staat er nu een mooie website waar bezoekers eenvoudig cursussen met iDeal kunnen betalen. Geen standaard functie overigens, maar dat regelen we gewoon. 😉

Klanten krijgen direct een mail met hun inloggegevens, Erwin krijgt een bestelbevestiging via de mail. En zijn bezoekers nog niet overtuigd? Dan kunnen ze het e-book downloaden.

Door een e-mailadres achter te laten, krijgen bezoekers het e-book in hun mailbox. Aan de andere kant bouwt Erwin een mailinglijst op. Een lijst potentiële klanten welke hij achteraf kan mailen over bijvoorbeeld interessante aanbiedingen of nieuws.

EN NU?

Nu gaat Erwin heel veel cursussen, massageolie en therabanden verkopen en zoveel mogelijk mensen helpen om online te leren hoe je moet masseren. Hij gaat bouwen aan een mooie community. Onder andere door het verzamelen van e-mailadressen (e-book), de inzet van social media en op termijn Google Ads. Veel kan hij zelf. En heeft hij toch hulp nodig? Dan kan hij ons altijd bellen, want zo doen vrienden dat!