WWW

Op ons online marketing blog vind je interessante artikelen over online marketing, of ga terug naar ons online marketing woordenboek.

Heb je nog vragen over WWW, neem dan gerust contact met ons op.

Wil je meer weten over online marketing om je website beter vindbaar te maken? Wij adviseren en helpen je graag bij SEO zoekmachine optimalisatie en SEA zoekmachine adverteren.

SEO vrienden Online Marketing Woordenboek - Het Kenniscentrum - Hoofd afbeelding

In de URL van elke website kun je WWW vinden. WWW staat voor ‘World Wide Web’. Dit betekent dat de bezochte website over de hele wereld te vinden en te bezoeken is.

URL

WWW kun je dus in elke website terugvinden. Deze staat namelijk in de URL. De URL laat onder andere zien wat de oorsprong is van de website (moedertaal), of de website veilig is (HTTPS) en op welke pagina binnen de website je je bevindt.

Het wereldwijde web (WWW) is in 1989 ontwikkeld. Met het web kun je eigenlijk van alles. Informatie opzoeken over je lievelingsartiest, een video opzoeken van twee spelende katten of zoeken naar die nieuwe leuke schoenen, waar je al zo lang naar op zoek bent. Zoekmachines maken het mogelijk om het web te surfenGoogleBing en Yahoo zijn de grootste zoekmachines.